Ilmoittautuminen: laulaminen ja kokonaisvaltainen äänenkäyttö

Ilmoittaudu nyt mukaan mukaan laulunopetukseen, jota pitää Anna Näkkäläjärvi-Länsman. Hän valmistuu vuonna 2021 autorisoiduksi kokonaisvaltaisen äänenkäytön opettajaksi Complete Vocal Institutesta Kööpenhaminasta. Ryhmässä pääset tutustumaan kokonaisvaltaisen äänenkäytön kautta siihe, miten ihmisen ääni toimii ja pääset harjoittelemaan erilaisia soundeja ja efektejä.

Anna Näkkäläjärvi-Länsman

Tapaamisten sisältö: Ensimmäisellä tunnilla tutustumme kokonaisvaltaiseen äänenkäyttöön. Toisella ja kolmannella tunnilla laulajilla on oma lauluaika Anna kanssa, jota koko ryhmä seuraa.

Opetukseen valmistautuminen: Laulajat tuovat laulettavat laulut tunneille. Valitse laulu tai vaikka joiku, jota haluat laulaa ja harjoitella. Se voi olla missä tahansa tyylissä tai genressä, koska opetuksessa keskitytään äänenkäyttötekniikkaan, ei tyyliasioihin. Mieti etukäteen mitä haluat oppia tai mikä ei toimi ja mihin haet apua. Opettaja kysyy sinulta, minkä asian kanssa haluat työskennellä.

Tuo lauluun sanat ja soinnut tai nuotit. Voit myös tuoda taustanauhan jonka kanssa laulat. Jos olet epävarma, miten tunneille valmistaudutaan voit kysyä Annalta sähköpostilla lisää neuvoja anna@annamaret.fi

Kurssi on tarkoitettu 15-35-vuotiaille nuorille. Ikärajasta voidaan poiketa, jos kurssilla on tilaa.

Opetuskieli on saame ja opetuspaikka Sámi musihkkaakademiija Utsjoella.

Ilmoittautumiset viimeistään 16.3.2021 kati.eriksen@utsjoki.fi tai puh/WA 0405945060


Lue myös